Concursos i premis

CONCURS FOTOLECTURA 2017


6è Premi de Fotolectura per Instagram

Aquest concurs consisteix en la publicació de fotografies relacionades amb la lectura i hi poden participar totes les persones que vulguin, a través de la xarxa social Instagram. 

Els participants han de: 


- Realitzar una fotografia d’elements relacionats amb la lectura. 

- Etiquetar la fotografia amb l’etiqueta #fotolectura17. 
- Publicar la foto amb l’aplicació Instagram. 
- Cal ser seguidor del compte @bmartorellesmr 

No existeix limitació a la quantitat de fotografies per participant i es poden publicar fins a l’1 de setembre. 

El premi serà un val de compra per valor de 50€ a la Llibreria La Gralla de Granollers.


Bases del concurs

-----------------------------------------------------------------------------------------

CONCURS VINSTAGRAM 

Fotografies guanyadores 2017


Totes les fotografies participants les trobareu a Instagram amb el hashtag #viuDOALELLAmartorelles.La Biblioteca Montserrat Roig de Martorelles organitza el concurs de fotografia a Vinstagram a la popular xarxa social en el marc de la iniciativa Biblioteques amb DO que organitza la Xarxa de Biblioteques públiques de Catalunya.

La temàtica de les fotografies és el món del vi en sentit ampli: vinyes, paisatge, patrimoni, cellers, tines, enoturisme, festes, etc. També es valorarà la vinculació amb el món de les lletres i la lectura i amb el territori de la DO Alella en el que forma part Martorelles.

Els interessats en participar cal ser major de 18 anys i publicar una fotografia a la xarxa social instagram a través del seu propi perfil, posar un títol i etiquetar-la amb l’hashtag #viuDOALELLAmartorelles. Cada participant podrà presentar a concurs un màxim de 3 fotografies
. És condició indispensable ser seguidor del perfil de la biblioteca de Martorelles: @bmartorellesmr i de l’Ajuntament @ajmartorelles.

El termini de publicació de les fotografies és de l’1 al 29 de març de 2017.

Pel que fa els premis, hi haurà dues categories. D’una banda, la fotografia més votada, que serà aquella imatge que obtingui més “M’agrada” a la xarxa d’Instagram. I de l’altra, la fotografia del jurat, on membres de les regidories de Cultura, Comunicació i TIC i de la Biblioteca valoraran la fotografia publicada amb més qualitat.

Els premis pels autors de les fotografies guanyadores seran: un lot de llibres relacionats amb el vi, un lot de vins de la DO Alella, quatre bosses de la Biblioteca Montserrat Roig, un calendari de taula 2017 de Biblioteques amb DO i un val de descompte de 10 euros per la compra de vins a vinaralia.com. El jurat seleccionarà fins un màxim de 25 fotografies que podran ser exposades físicament a la biblioteca i també a les respectives xarxes socials.

Al llarg de 2017 té lloc la cinquena edició de “Biblioteques amb DO”: 53 biblioteques públiques dels territoris de les 11 DO vinícoles de Catalunya acostaran la cultura del vi a través de la literatura, la música, la poesia, els contes, la gastronomia i les diverses manifestacions i llenguatges culturals oferint una àmplia proposta de serveis d’informació i d’activitats per a tots els públics.-----------------------------------------------------------------------------------------

XX PREMI DE NARRATIVA MONTSERRAT ROIG


- ACCÈSSIT: La iaia, de Carlota Vallès Ferré (Xarli)
- SEGON PREMI: L'espera, d'Esther Gual Leiro (Teula)
- PIMER PREMI: El mirall, de Núria Naval Bonet (Nunu Roig)


Aquest Premi va ser creat per l'Associació Progressista de Dones Montserrat Roig i actualment el convoquen l’Ajuntament i la Biblioteca Montserrat Roig de Martorelles.

Té com objectius divulgar el paper que tenen i han tingut les dones en tots els àmbits de la societat, així com les vivències personals i col·lectives de les dones al llarg de la història; fomentar el reconeixement i el respecte dels drets de les dones; incentivar la creació literària des d'una perspectiva de gènere; i donar a conèixer la vida i l'obra de Montserrat Roig.

El jurat d'aquesta edició està compost per cinc dones destacades en els mons de la literatura, el periodisme i la defensa de la igualtat de drets. Enguany s'hi han presentat més de 30 obres i la dotació dels premis és de 700 € pel primer i de 300 € pel segon. Les obres guanyadores s'han donat a conèixer durant la Nit de les Entitats i el Voluntariat, a l'Envelat de Martorelles el dissabte 26 de novembreCap comentari:

Publica un comentari a l'entrada