Concursos i premis

CONCURS VINSTAGRAM 2018


Les 11 biblioteques que formen la xarxa de Biblioteques amb DO Alella, entre elles la de Martorelles, han organitzat el primer concurs d’Instagram “Vinstagram 2018”, amb l’objectiu de compartir fotografies sobre el món del vi.


COM PUC PARTICIPAR AL CONCURS?

Els participants hauran de publicar la foto a la xarxa Instagram a través del seu propi perfil, posar un títol, geolocalitzar la fotografia en el municipi on s’ha fet, mencionar una de les biblioteques que formen part de la DO Alella en el títol de la imatge i etiquetar-la amb el hashtag #vinstagramdoalella2018. S’estableix una única categoria, la temàtica de la qual és el món del vi en sentit ampli: vinyes, paisatge, patrimoni, cellers, enoturisme, moments, festes...

JURAT

Un jurat professional seleccionarà 21 fotografies, d’entre les quals es triarà les 3 millors presentades a Instagram durant la fase de concurs.

PREMIS
Els premis per les autores i autors de les fotografies guanyadores consistiran en:
  • 1r premi: Un menú amb maridatge de vins DO Alella per a 2 persones en un restaurant, de la “Ruta del vi DO Alella”, 2 entrades per a la visita guiada a la Cella Vinària més un tast de vins i 1 lot de llibres.
  • 2n premi: 1 Experiència enoturística a Martorelles, 2 tiquets per a l’Enotast de 2018 i 1 lot de llibres.
  • 3r premi: 1 visita guiada per a 2 persones a les caves del Celler Quim Batlle, un lot de vins de la DO Alella i 1 lot de llibres.

BIBLIOTEQUES PARTICIPANTS

Biblioteca Ferrer i Guàrdia d'Alella · Biblioteca de Cabrils · Biblioteca Can Pedrals de Granollers · Biblioteca de Llinars del Vallès · Biblioteca Montserrat Roig de Martorelles · Biblioteca Joan Coromines del Masnou · Biblioteca Biblio@ateneu de Sant Fost de Campcentelles · Biblioteca de Can Llaurador de Teià · Biblioteca Can Baratau de Tiana · Biblioteca Contravent de Vilanova del Vallès · Biblioteca Can Manyer de Vilassar de Dalt


Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada